ЖК Alter Ego - купить квартиру на печерске
KYIV, CENTER, Pechersk, LABORATORNYI LANE, 7

(044) 490 22 22

Стильні пентхауси в Києві

Якщо ви вирішили для себе, що будете жити в самому серці столиці, якщо ваш вибір – стильна та елітна нерухомість, компанія ТММ рекомендує задуматися і купити пентхаус в Києві. Чому саме пентхаус? Цей тип житла ідеально підходить для сучасного і активного бізнесмена, для якого важливо постійно перебувати в центрі подій, але при цьому мати місце, де можна відпочити і розслабитися після напруженого робочого дня.

Компанія-забудовник пропонує апартаменти в центрі міста, дістатися звідси до вашої роботи не складе труднощів і не займе багато часу. Зручні транспортні розв'язки, розвинена інфраструктура – це мінімум, на який ви можете розраховувати.

Сьогодні купити пентхаус в Києві означає отримати можливість усамітнитися в найкомфортніших умовах. Такі квартири – це не тільки місце, в якому вам і вашій родині буде затишно, це своєрідний показник статусу та іміджу людини, яка здобула успіх в житті.

Як вибрати ідеальний пентхаус в Києві

Наша столиця – це місто великих можливостей для забудовників, проте місць для будівництва стає все менше. Компанія ТММ пропонує вашій увазі пентхаус в Києві за адресою Лабораторний провулок 7 – це елітний і престижний варіант в самому центрі Печерська. Ціна вас більше ніж влаштує, адже ви отримуєте можливість жити в комфортних умовах в районі, що по праву вважається «серцем» Києва.

Будівництво ведеться за найсучаснішими технологіями, якість нашого житла відповідає світовим стандартам, тому ви не залишитеся розчарованими. Тут ви знайдете все для організації комфортного відпочинку, сімейного проживання і прийому гостей. Наші пентхауси – це:

  • «розумні» і просторі планування
  • збільшена висота стель
  • власні тераси
  • скління панорамного типу

Шикарні тераси дозволять вам дати волю власній фантазії, ви зможете влаштувати тут оранжерею, організувати місце для паті, облаштувати солярій. При цьому ви і ваші гості зможуть милуватися шикарними видами на Київ з висоти пташиного польоту.

Печерськ по праву вважається одним з наймальовничіших районів столиці. Якщо і існує ідеальне місце для життя в центрі Києва, то це, без сумніву, саме наш житловий комплекс.

Пентхауси вибирають люди з певним стилем життя і запитами. Тут ви отримаєте можливість самореалізуватися по максимуму, пентхаус – це найкраще місце, яке можна уявити собі для життя і відпочинку.

Купуючи пентхаус в нашому житловому комплексі, ви отримуєте:

  • якісно новий стиль життя
  • безмежні можливості для реалізації найфантастичніших дизайнерських ідей
  • беззастережно високий рівень комфорту
  • максимальну безпеку своїх рідних і близьких

Тут ви знайдете людей свого кола, що сформувалися в житті і бізнесі. Тут ви будете жити максимально відокремлено, але при цьому в самому центрі столиці.