ЖК Alter Ego - купить квартиру на печерске
КИЇВ, ЦЕНТР, ПЕЧЕРСЬК, ПРОВ. ЛАБОРАТОРНИЙ, 7

(044) 490 22 22

Однокімнатні квартири від забудовника ТММ

Як правильно вибрати і купити однокімнатну квартиру в центрі столиці? Не секрет, що сьогодні на ринку нерухомості Києва досить багато пропозицій від забудовників, серед яких покупцеві досить нелегко визначитися.

У самому серці Києва, на Печерську, компанія ТММ зводить унікальний по підбору квартир житловий комплекс Alter Ego, який здатен задовольнити запити навіть найвибагливішого покупця.

ЖК Alter Ego – це дві секції по 24 поверхи, підземний паркінг, салони, магазини, фітнес-центр з басейном. Перші два поверхи віддані під комерцію і офіси, тому ви завжди зможете отримати необхідні послуги або купити товари, не виходячи за територію комплексу.

Однокімнатна квартира в Печерському районі – це вигідна інвестиція в ваше майбутнє, тому ми пропонуємо вам якісне і просторе житло європейського зразка на території, що охороняється. Будівництво комплексу підходить до завершення, і ви можете на власні очі переконатися в якості житла, замовивши попередній перегляд квартири.

Унікальна пропозиція

Однокімнатна квартира в центрі від компанії ТММ – це:

  • прекрасне планування,
  • велика площа,
  • простора кухня,
  • відмінний вид з вікна.

Якщо вам потрібно місце, в якому ви хочете відпочивати і насолоджуватися комфортом і затишком після важкого робочого дня, 1-кімнатна квартира в центрі Києва в ЖК Alter Ego ідеально підходить для вас. Тут не відчувається шум великого мегаполісу, і ви відчуєте себе немов в передмісті, перебуваючи при цьому в центрі столиці.

Європейська якість життя

Якщо вас зацікавив наш об'єкт, звертайтеся за будь-яким із зазначених телефонів. Наші менеджери дадуть відповідь на всі питання і розкажуть про характеристики і вартість обраної вами квартири. Ціна 1 кімнатної квартири залежить від декількох факторів, серед яких: площа, поверх, секція, вид з вікна.

У будь-якому випадку ви отримуєте якісне житло, побудоване із застосуванням сучасних технологій і матеріалів. Наші квартири – це безпека і комфорт, відмінна теплоізоляція, індивідуальне опалення, цілодобове відеоспостереження і охорона, швидкісні ліфти. Вибираючи квартири від забудовника, ви економите свій час і гроші, адже ми пропонуємо найкраще в співвідношенні ціни і якості житла.

Ретельно продумані планування дозволять вам втілити найсміливіші дизайнерські рішення, після чого ви зможете насолоджуватися справжнім домашнім комфортом і затишком, милуючись приголомшливими видами з вікон. Телефонуйте нам вже сьогодні, і ми допоможемо підібрати для вас ідеальний варіант квартири.