ЖК Alter Ego - купить квартиру на печерске
КИЇВ, ЦЕНТР, ПЕЧЕРСЬК, ПРОВ. ЛАБОРАТОРНИЙ, 7

(044) 490 22 22

Почему вам нужно купить 3-комнатную квартиру в ЖК Alter Ego

Давно мрієте про власну квартиру в центрі столиці? Ми готові запропонувати вам відмінний варіант. Будівництво сучасного житла високого рівня – основний напрямок діяльності компанії ТММ. Зверніть увагу на житловий комплекс ЖК Alter Ego за адресою Лабораторний провулок 7, де ви зможете вибрати і купити 3-кімнатну квартиру в центрі Києва.

Чому трикімнатна квартира в Печерському районі – ваш найкращий вибір?

Переваги квартир житлового комплексу Alter Ego очевидні:

  1. Покращений рівень комфорту і безпеки
  2. Продуманий дизайн
  3. Різноманітність планувальних рішень
  4. Власна автономна котельня
  5. Індивідуальні комори для зберігання великих речей
  6. Система відеоспостереження і територія, що охороняється
  7. Розвинена інфраструктура

Перші два поверхи комплексу – це фітнес-центр, ресторан, кафе, салон краси та інші заклади сфери послуг. Вам більше не потрібно після роботи думати про те, де купити їжу або в який салон записатися на манікюр. Досить спуститися на швидкісному ліфті на перший поверх.

Крім того, якщо ви займаєтеся бізнесом, у вас є можливість придбати приміщення під офіс, площею від 52 квадратних метрів. Відтепер дорога між роботою і будинком може займати лічені хвилини, що неоціненно в умовах постійних міських заторів.

Купити трикімнатну квартиру в центрі - приємна реальність. Ціна залежить від площі, поверховості і сторони світу, але яку б квартиру ви не вибрали, ви станете власником якісного, зручного, стильного, просторого і комфортного житла європейського рівня.

Обирайте найкраще

Кожна людина шукає кращі умови для проживання своєї родини. Ідеальна трикімнатна квартира в центрі Києва – це квартира в житловому комплексі Alter Ego.

Саме тут ви, нарешті, зрозумієте, що таке справжнє сімейне вогнище. Ми побудували для вас місце, з якого не хочеться йти вранці і куди приємно повертатися ввечері.

Приголомшливі види з панорамних вікон, тиха і спокійна природа, відсутність настирливого міського шуму, чисте повітря, яким хочеться дихати на повні груди – ось чому нас обирають покупці.